top of page
Meezeilen

Wij vinden het erg gezellig als vrienden en familie een stukje van de tocht met ons willen meemaken. Kom aan boord een kust met ons ontdekken, de havenplaatsjes of juist de mooie ankerplekken. Een oceaanoversteek meemaken behoort ook tot de mogelijkheden. Het heeft iets bijzonders om op eigen kiel aan de overkant te geraken. De meesten nemen het vliegtuig, maar echt, je kunt het ook zelf doen, op de langzame manier. Als de geest reist met de snelheid van een kameel, dan heeft een zeilboot een prachtig tempo. Een derde mogelijkheid is om eigen verblijf te regelen, en met beide benen op vaste wal te blijven. Een weekje een auto huren en samen het achterland ontdekken? Wij zijn er voor in!

Maar waar moet je langskomen? Er zijn bijna teveel interessante plekken...

Om een idee te geven waar wij met de boot zullen zijn en wat er in de desbetreffende gebieden mogelijk is, volgen hieronder wat beschrijvingen van de plaatsen waar wij wat langer zullen verblijven (zie bestemmingen). Voor de dapperen onder ons die een oversteek willen overwegen, is er ook een pagina met informatie over wat je daar kunt verwachten.

Waar we op welk moment zullen zijn (bij benadering) vind je in de agenda. We houden de agenda up-to-date als plannen veranderen. Ook vind je hier wanneer er gasten aan boord zijn.  

bottom of page